psychosociale kindergeneeskunde

Samenwerkingspartners

Ik ben blij nauw samen te mogen werken met de volgende partners:

Praktijk Jipp in Goes is een breed opgestelde psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen onder leiding van Petra Flipse (GZ psycholoog en eigenaar) en Inez de Meester (GZ psycholoog en eigenaar). Mijn spreekuren bij Jipp zijn op donderdagen en vrijdagen in Goes op locatie praktijk Jipp. Voor uitgebreide informatie klikt u op bovenstaande link.

Stichting kinderplein is gevestigd in Rotterdam onder leiding van Dr. Ingrid Rours (kinderarts en directeur). Medisch centrum kinderplein kan cliënten op verschillende manieren van dienst zijn voor lichamelijke en voor geestelijke klachten; vaak is het een combinatie. MC kinderplein beschikt over een gevarieerd team van deskundigen. Mijn spreekuren bij mc kinderplein zijn op maandagen (Goes) en woensdagen (Rotterdam). Voor uitgebreide informatie klikt u op bovenstaande link.

Psychologenpraktijk Triade is een breed opgestelde psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen onder leiding van Esther Prins (kinder- en jeugdpsycholoog en praktijkhouder). Mijn spreekuren bij Triade  zijn op de vrijdagochtenden in Middelburg. Voor uitgebreide informatie klikt u op bovenstaande link.

Gerling Health Consultancy

T: 06 8320 8306
contact@gerlinghealthconsultancy.info

Lothar Gerling